2011-11-15

biståndsmiljarder till ökad invandring

Det är inte ofta man får tillfälle att läsa riktigt radikala inlägg som Fredrik Segerfeldts debattartikel på Newsmill idag. Han vill ta 20 miljarder från regeringens biståndsbudget och lägga dem på ökad invandring. Motiveringen är att biståndspengarnas nytta kan ifrågasättas. Intressant och tankeväckande. En del av mig säger att det är trist att ställa två angelägna saker mot varandra men politik är ju att prioritera och själva sambandet mellan skälen för bistånd och invandring är Segerfeldts poäng.
- - -
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Magnus A sa...

Varför överhuvudtaget lägga pengar på något? Anser Segerfeldt att de pengar man tar av skattebetalarna MÅSTE gå till något, och varför ska ett folk betala för att vi skapar ...ja, inte helt fräscha förorter om man ska vara ärligt (anser inte ens de som bor där, som ibland ångrar att de migrerade just därför).

Ska man vara ärlig får vi även ca 25% från muslimska länder vid cirka halvsekelskiftet om 40 år och inser att ni politiker inte alls är experter på påfrestningar det skapar att situationen då ändrats från 80procent med svensk bakgrund till 49 procent med svensk bakgrund.

Att ni är överväldigande positiva till det beror på en ideologisk övertygelse som förtjänar att kallas tro på samma sätt som vilken religiös tro som helst. Den gör att fokus släpps från problem som existerar, vilket ju inte gör ändringen lättare.

Innan du svarar, bo gärna ett halvår i Bergsjön, så att du inte saknar underlag att svara. :)