2011-08-15

Jonssons raka besked och Lööfs förnyelse av Centerpartiet

Anders W Jonsson drämmer till med en rak och konkret artikel på DN Debatt idag. Frihetsprofilen är tydlig. Avskaffad värnskatt och rätten att testamentera hur man själv vill är två exempel. En kommision för välfärdens framtida finansiering och rätten för äldre att välja ligger i linje med Jonssons socialpolitiska profil.

Annie Lööf tar idag upp behovet av förnyelse av Centerpartiet i en film på hennes youtube-kanal.Min bedömning är att partiledarkampen kommer att intensifieras denna vecka. Återstår att se om SvD:s ledarsida får sina konflikter. Centerpartistiska konflikter kan vara ganska städade...
- - -
Bloggar: Johan Hedin, Tommys Tankar, Motpol, iMike
- - -
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Om C ska finnas kvar i nästa val så är det viktigaste att stå upp för miljöpolitiken och bli trovärdiga igen. Det där frihetsgegget som tex "rätten att testamentera" lockas ingen av. Vad är det för något förresten?

Det finns viktigare frågor att ta tagi, ändå börjar C rota i obetydliga ikke frågor och tror de stora massorna ska välja C?

Det känns inte som de ledande i C är ute i verkligheten utan de sitter vid något fikabord i någon lokal och bara pratar med sig själva.

Förnyelse men mot vad?????? Förvirringen är total!