2010-03-26

Fru(s)tration

Det är knappast "så levde de lyckliga i alla sina dagar" som gäller i det rödgröna vänsterlägret. Katrine Kielos skriver i Aftonbladet om hur den socialdemokratiska förnyelsen flyttade till Miljöpartiet, som enligt Kielos inte bör få förtroendet att forma välfärdspolitiken.

Röda Berget är frustrerad över hur media speglar opinionsläget och Mona Sahlins låga förtroendesiffror.

Debatten härom kvällen blev knappast det lyft man hoppats på från s-håll. Vi får väl se om Sahlins skattechockande kan höja hennes förtroendesiffror.
- - -
Andra bloggar om , , ,

3 kommentarer:

Stefan S. sa...

Det var en bra artikel med Katrine. Faktum är att hon får MP att framstå som ännu mer sympatiska genom den.

Gillade också hennes parantes, som du Per glömde?: "(Förutom att man vill få bort Fredrik Reinfeldt ur Rosenbad, vilket visserligen är vällovligt). "

perankersjo sa...

Jo jag såg den och inser förstås att de delar den ambitionen.

Men är det inte lite destruktivt att det starkaste sammanhållande kittet är att få makt och inte vilket samhälle man vill bygga?

Stefan S. sa...

Det är inte "starkaste sammanhållande kittet". Det är bara dina ord. Som att påstå att Alliansens starkast sammanhållande kitt skulle vara att slippa Mona Sahlin som statsminister.

Jag menar, jag delar ju den uppfattningen (Ang. Mona) men skulle aldrig få för mig att rösta borgerligt och allra minst på centerpartiet.