2010-01-23

Videon som retar gallfeber på facketHär är videon som har retat gallfeber på arbetarrörelsens propagandamaskiner. Många från det lägret har varit snabba med att kritisera Jonas metoder. Men få om ens någon kan visa att han har fel.

Jonas kandiderar till en plats på Stockholmscenterns riksdagslista. Hans webbsida hittar du här. Bloggen finns här.
- - -
Andra bloggar om , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Finns väl inget som visar att Jonas har rätt heller.
Jag undrar hur en dag hos Jonas skulle se ut om han filmades i smyg.

Förmodligen skulle ineffektiveitetn lysa igenom för att inte tala om produktiviteten som förmodligen är lika med noll.

Tyckte det var ett bra inslag det hjälper sossarna till valseger.

Grottolle sa...

Retar ju gallfebern på småföretagarna oxå och ledningen på byggarbetsplatserna ..
Men bra det kommer fram var C står någonstans.. Ni lyckas nog med att komma under 4% spärren

Erik Rune sa...

Det handlar överhuvudtaget inte om huruvida denne Jonas har rätt eller fel. Det som får folk att reagera är att en pojke med gäll röst sitter där och läxar upp arbetande människor. Och när han gör det - med sin hårda, skrikiga stämma - befinner han sig i ett bibliotek, en rogivande miljö långt borta från kroppsarbete utomhus. Oviljan mot pojken i kostym har inget med facket att göra. Den handlar om att man inte gillar att ha vidriga kontrollanter över sig på sin arbetsplats.

Erik Rune sa...

"Men få om ens någon kan visa att han har fel."

Bloggaren uppfattar filmen som ett debattinlägg. När den i själva verket är en maktdemonstration. Och som sådan hotfull. Men när borgerliga politiker tillåter sig den ton, det röstläge av överkonstapel som här kan avlyssnas då anar man mera av öppna strider. Filmen med überkontrollanten borde visas på byggarbetsplatserna runt om i landet. Däremot bör nog kostympojken personligen hålla sig därifrån.

Albin Ring Broman sa...

@Anonym: Välkommen hit och filma. Jonas är en av de mest flitiga människor jag någonsin har träffat. Inte en sekund går till spillo. Tyvärr kan du inte vara anonym då iom att du måste bli insläppt i vakten, så då kanske det inte är lika aktuellt längre?

@Erik Rune: "Det handlar om att man inte vill ha vidriga kontrollanter över sig på sin arbetsplats". Det är det väl ändå inte någon som har påstått att det ska instiftas heller? Låt byggindustrin konkurrensutsättas så avgör konsumenterna vilka byggnadsföretag som ska gynnas. Marknaden löser detta hundra gånger bättre än vad några kontrollanter skulle göra.

Kung CG sa...

Albert Ring Broman - menar du allvar då du försvarar Jonas Petterssons video?

I så fall - grattis centern!

Jag är mållös...

Hört tals om en 'pudel', och när det är läge att göra en sådan? Dubbel-pudel? Trippel-pudel? Kvadruppel-pudel.

Ett tag trodde jag det var en omdömeslös rookie i centern som gjort videon, men det låter osm om resten av centern (uppsala-centern undantaget) tycker att det är helt kosher...

Undrar hur det kommer sig att det finns politikerförakt?