2009-09-21

Fredrik - ett av många begåvade nytillskott i Stockholmscentern

För en vecka sedan tittade jag in på en träff för nya medlemmar i Stockholmscentern. Det är något jag definitivt inte ångrar, det blev ett möte som gav mig energi för en lång tid framöver. Det finns fantastiskt många nya talangfulla medlemmar som sökt sig till Centerpartiet under de senaste åren.

En annan intressant person träffade jag över en lunch härom dagen. Fredrik Lindstål 33 år, med bakgrund inom ekonomi och marknadsföring - och inom matvärlden, lanserar nu en riksdagskampanj och en blogg som du hittar här.

På onsdag har Stockholmscentern nomineringskickoff, då startar vi processen att ta fram listorna till kommun, landsting och riksdag. Den 30 januari har vi slutnomineringsstämma, då står det klart vilka våra kandidater blir. Fram till dess ska det bli intressant att se alla spännande personkampanjer i våra provval.

Ikväll återuppstartar vi också vår Söderortsavdelning med ett gäng nya, ambitiösa personer i ledningen. Kort och gott: det är en kul tid att vara ordförande för Stockholmscentern, ett distrikt fyllt av framtidstro, kämpaglöd och vinnarskallar!
- - -
Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer:

Raymond Svensson sa...

Hej Per, må ni ha framgång i StockholmsCentern. Det finns all anledning att vara glada åt alla nya medlemmar, och de som funderar på ett engagemang i (C). I Haninge hoppas jag att vi kan öppna upp vår nomineringsprocess inför kommunvalet nästa år. Att det blir möjligt för allmänheten att föreslå personer att bli kandidater för (C). Visst måste det i slutändan, tyvärr enligt nuvarande stadgar, krävas medlemsskap i partiet. Om vi lyckas attrahera nu icke kända c-sympatisörer att ställa upp och bli en kandidat för (C) i Haninge, ja då är jag övertygad om att också vi ska ha framgång. Vi behöver ju, precis som (c) på många ndra ställen, ja faktiskt också alla partier, att få nu icke partiaktiva att engagera sig, så kanske vi också med gemensamma krafter kan förnya politiken och våra arbetsformer. Det förtjänar väljarna och "medborgarna".

perankersjo sa...

Tack Raymond. Spännande att höra om er öppna nominering i Haninge, lycka till!